Novi Sad
07.05.2015.
13:01 > 13:07
Inspekcija je odložila rušenje zgrade u Ulici Vase Pelagića 9 jer se investitor Milinko Mićković danas prepodne pretio da će da skoči sa građevine, saznaje 021.
  • 08.05.2015 19:52
    da ne poverujes
    Ovo je neverovatno koliko nelegalno izgradjenih zgrada...ako je samo pola tacno sto pisu ljudi...

    Pa ovo je mafijaski grad totalno gotovo je :), zasto postoji gradonacelnik itd. pa to su sve samo maskote...

    Ali ne cudi ima mnogo i mafijaskih kafica, mafija kafe :)
    Polako pravi novi S.A.D.
  • 08.05.2015 10:35
    lili
    Koliko mi je poznato zabranjeno je rušiti gotovu zgradu. Setili se da je sruše baš kad je gotova, ma nemoj. A toliko nelegalnih zgrada i nelegalne gradnje, pa baš ovome našli da ruše? Ne, uopšte nije lično...
  • w

    08.05.2015 09:05
    ovako je to u nasem gradu:
    Kada sam primetio da investitor pored moje zgrade na Novoj Detelinari umesto garaza gradi dvorisne garsonjere nazvao sam inspekciju da to prijavim. Rekli su mi da pismeno podnesem to u Gradskoj kuci, sto sam i uradio. Pri tom sam platio taksu koju je trebalo. Zvao sam vidim kako napreduje "predmet". Na kraju su mi rekli "ne mozemo mi tu nista to je vec gotova stvar". Ne mogu da sruse tri bene garaze i nateraju nekog da ih napravi kako treba. Sada znate kakvo je stanje sa parkinzima u tom kraju.
  • Ex Chapman

    08.05.2015 06:40
    Možda zna da leti!?
    Trebalo je da sruše zgradu sa sve njim unutra. Kad se u nekoj kući nakote pacovi u bubašvabe onda se pozove deratizacija i dezinsekcija i oni ih pobiju. Onda pozoveš čistačicu da to počisti i dezinfikuje. Novi Sad je već bar dve decenije preplavljen glodarima i insektima - pa šta čekate Novosađani?
    Toliko smo se srozali da kriminal ne samo da se ne sankcioniše, već se čak ni moralno ne osuđuje. Navikli smo na bezvlašće i javašluk u kome svaka gnjida može da radi šta god hoće.
  • 07.05.2015 23:13
    Dragan
    Grad treba da uzme u vlasnistvo sve sto je nelegalno izgradjeno, i to treba da postane pravilo. U ovom slucaju sporna 2 sprata sa svim stanovima, pa da vidimo da li ce onda zidati van odobrenih gabarita.
  • bla bla

    07.05.2015 22:19
    nazidao dva sprata
    majko mila ovi (gradj.inspekcija))su videli dva sprata tek kad ih je zavrsio.Ma da li je moguce?
  • NemanjaN

    07.05.2015 17:40
    Najlakše rešenje
    Ja ne razumem da ne postoji ni jedna pametna glava u gradskoj upravi... Izgradjena su dva sprata više i sad bi neko "pametan" da to ruši... Ok,razumem problem,ali zar ne bi bilo mnogo bolje i korisnije i za investitora i za grad,da mu se ta dva sprata trostruko naplate kroz neki vid novčane kazne,ili još bolje rešenje,da grad Novi Sad lepo oduzme ta dva sprata i upiše vlasništvo na svim stanovima koji se na ta dva sprata nalaze. I eto kako bi se veoma brzo napravio fond stanova koje grad može da dodeli ljudima kojima bi možda bilo potrebno. I tako da se umesto rušenja može napraviti nešto pametno.
  • novosadjanin

    07.05.2015 16:26
    zato sam i otisao
    Zato sam i otisao iz Novog Sada, vise nisam mogao da citam o prevarantima.Sramotna Srbijo,sramotna Vojvodino,sramotni Novi Sade.
  • 07.05.2015 15:55
    Kada se ovo zavrsi sesce u neki kafic sa drustvom slicnim njemu i uz smeh prepricavati ovaj dogadjaj kako se bas lepo sprdao i zabavljao tamo na vrhu zgrade.
  • 07.05.2015 15:47
    Inspekciju pitajte kako je ovo moguce
    Kako je zgrada (i ova i bilo koja druga kod koje je bilo odstupanja od prijavljenog projekta a ima ih puno) mogla biti zavrsena ako su inpekcije kontrolisale gradnju?

    Kad neko zida nesto novo taj mora da prijavi gradiliste i da dostavi gradjevinskoj inspekciji svu dokumentaciju. Ako je inspektor pisao prijavu, gde je onda zapelo?

    Gradjevinski i komunalni inspektori bi trebalo da kontrolisu gradnju. Da su to radili kako treba stopirali bi sve investitore koji nisu postovali projekat, jos u toku gradnje.
  • 07.05.2015 15:22
    eeeeeeeeeeee
    Lud.Zbunjen.Normalan.
  • Čovek

    07.05.2015 14:42
    Ološi okoreli
    Kako možete da govorite da treba da se čovek ubije. Hoće li vam njegovo ubistvo pružiti zadovoljstvo? Stoko pakosna umesto da govorite da spase grad tako što će da se ubije što se vi ne biste dignuli sa svoje guzice i učinili nešto povodom "spašavanja" grada. Zar se ljudski život toliko malo ceni..
  • kengur

    07.05.2015 14:36
    spasi novi sad
    I ubi seeee ....
  • Prevarena

    07.05.2015 14:31
    Jadnik !!!!
    Hoće li tog jadnika neko stvarno zaustaviti?
    Radnici njegove firme nemaju uplaćene doprinose
    više od dve godine,ne mogu na biro zbog udela
    koje imaju u firmi(bezvredno),platu nisu dobijali dve godine dok su radili,nemaju pare da ga tuže,pošto je sve potplatio.
    Niko ne reaguje uprava prihoda ćuti,banka isto,
    sami ne možemo pokrenuti stečaj.
    Sve preneo na kćerkinu firmu i tako radi.
    Dokle tako??Ima li ko da tog Jadnika zaustavi?
  • Brus Vilis

    07.05.2015 14:31
    Prva zgrada do ove u kojoj ja živim je nelegalna i to potpuno. Tu je trebalo da bude put koji našu ulicu spaja s bulevarom. Stanari te zgrade su čekali papire za uknižbu, čekali i na kraju odlepili i uselili se samoinicijativno. Posle pola godine grad odlučio da opravi put koji su uništili dok su provlačili toplovod za bulevar. I, putari su se naprosto zabezeknuli kad su videli nelegalnu zgradu, nisu znali gde da prave put. Par dana su bili obustavljeni svi radovi, a onda je odlučeno u ZIG-u da se zgrada ne dira i da se odustane od puta. Da se razumemo, nije ovaj tekst vapaj za neizgradjenim putom, nama je još bolje što ga nema. Ovo je pokazatelj da današnji investitor-samoubica nije dobro podmazao na mestima gde se to inače radi.
  • 07.05.2015 14:17
    Komentari očigledno dobrih ljudi
    Vidim narod prepun lepih želja prema komšiji,
    samo zato jer je napravio zgradu i dom za mnoge.
  • Anonymous

    07.05.2015 14:12
    --
    I sta sad? Tako ce da ostane? Inspekcija se povukla jer je hteo da skoci?!
    Pa sam je znao da pravi dva sprata vise, i verovatno ih prodao vec nekome. I umesto da inspekcija tu reaguje, kako su i krenuli, i zastite te gradjane, kako god, oni se povukli i ostavili ga da prevari te gradjane.
    Pa bas vam hvala sto obavljate svoju duznost.Pitam se za koje pare ste odustali.
  • House of pain

    07.05.2015 14:10
    Jump around
    Jump up
    Jump up
    And get down...
  • kum

    07.05.2015 14:09
    bezakonje
    Da u ovoj zemlji ima reda i odgovornosti prvo bi bili kaznjeni gradjevinski inspektori koji ne rade svoj posao a redovno primaju plate.Kuca koju je ovaj tip sagradio u Ribnjaku sagradjena je bez dozvole jer tamo nikada nije bila dozvoljena izgradnja, a godinama se gradi nelegalno.
    U zemlji bezakonja stradaju posteni gradjani a nagradju kriminalci i barabe.
  • 07.05.2015 14:09
    Dotiican gospodin sto je komentarisao da Mickovic izdaje kucu Rusima, nije tacno, znam pouzdano, jer dolazim u tu kucu, tu zive supruga, dve kcerke sa zetom. Jahtu nema, a takodje ni vozni park. Znam da on ima svoje vozilo, a drugo vozilo imaju supruga i dve cerke, koje koriste po potrebi. Nemojte pisati nesto sto ne znate pouzdano.
  • Investitor

    07.05.2015 14:03
    komentatorima
    Za Vašu informaciju, prvo proverite koje su lopovčine inspektori i to od građevinskih do onih inspektora zaštite od požara,koji za 300 evrića ah ah ljube stopala. Prvo se informišite ko je tu veća lopovčina, inspektor preti rušenjem da bi dobio po džepu. Uskoro će sve te inspektore pohapsiti jer imaju dosije kao knjiga debeo od anonimnih prijava investitora. Istina ima obe strane nemojte to da gubite iz vida. Nisu svi insvestitori...
  • m.nikolic

    07.05.2015 13:55
    Steta za Gosp.Mickovica!
    Sto ne skoci Veliki gopodin,da vidimo kako leti.
    Sutra je sve proslost,pogledace mu kroz prste.
    Sudstvo,sta cekate,hapsite ga.Mi ne mozemo 20.godina da spavamo.veliki broj prevarenih je poumitao.a Vi nadjoste dogovor da gospodin izadje na ulicu cista obraza.Rusite mu,pokazite pravdu.
    Inace i nas prevarene gradjane poducite sta da radimo/Mi nemamo tako debeo obraz,bio bih nas stid.a doticni Veliki gopodin izadje kao pobednik.
    Sto se bar nije bacio........
  • 07.05.2015 13:45
    Mene vise interesuje ko danas kupuje te silne stanove. Drzava u autu, stanovništvo na ivici siromaštva, sve vise ljudi pretura po kontejnerima, svaki treci je pobegao iz Srbije trbuhom za kruhom, kamate nenormalno visoke, nema zdravog novca i kapitala u opticaju a stanovi vec rasprodati. Uglavnom se u te stanove odmah usele studenti podstanari. Ne kontam tu ekonomsku racunicu da pljune 60.000 evra za stan koji ce posle decenijama izdavati za 120 evra mesecno. Jedva da ces od godisnje kirije da isplatis jedan kvadrat u koji si ulozio a imas ih 50 ili 60. Ono, kupio sam stan, izdajem ga studentima i po nekoj racunici ulozeni novac u stan cu isplatiti za 50 godina a onda cu se pompezno useliti u njega da u miru prozivim dva dana, cetiri sata, osamnaest minuta i četrdeset sekundi preostalog zivotnog veka a kada umrem sin ce stan proćerdati u kladionici.
  • Ivan

    07.05.2015 13:45
    kako da ne
    Skace mu se zbog zelenasa a ne zbog stanara i rusenja, ako ne skoci treba bezati od Vuše koji mu je i dao pare na kamatu da gradi.
  • Radnik Stana

    07.05.2015 13:42
    Podrska!!
    Sve pohvale za Inspekciju ipak im je neciji zivot vazniji od rusenja.
  • Komsija

    07.05.2015 13:40
    @
    Policija nije smela da udje da ga uhapsi navodno nije stigao pregovarac iz glavnog grada,, e policijo jadna li si.
  • redovni platisa

    07.05.2015 13:40
    dr.Mita
    Pa lepo sprat otpise na ime vladajucih u gradu SNS-a i dobice dozvolu.
  • Naivna budala

    07.05.2015 13:37
    Doticni se i dalje ne javlja na telefon. Da li neko zna gde sad zivi (kucu na Ribnjaku blizu mosta izdaje)? Slatkoreciv covek, ali veliki lazov i prevarant!
  • 07.05.2015 13:36
    Komsija
    Dodjite u Pap Pavla 18 gde se od stambenog objekta koji nema papire za renoviranje a kamoli adaptaciju pravi PERIONICA VOZILA
  • 07.05.2015 13:35
    Visoko
    Da je napravio 2 sprata manje ne bi ni bilo tako visoko za skakanje. Realno.
  • stanko

    07.05.2015 13:34
    kriminal
    zao mi je ovog coveka jer je on žrtva naseg sistema. pitav vas gde su "urbanisti" gde su inspekcije. ko je dozvolio da se izgrade dve sprata vise. zasto Aleksandar i drugi može i tri ssprata a ovaj ne može ni dva. sve ce to legalizacija rešiti, a ljudi koji grade sve po propisima ispadaju smesni i nestručni. zato treba pročistiti od ministra i inspekcije i struka da dođe do izražaja
  • JURAJ FRANKA SZR MIMA

    07.05.2015 13:28
    Vase Pelagica
    U toj ulici je i Franka J. zavrsavao neke spratove ,mozda je bas ta zgrada posto je tu bio podinvestitor Podinvestitora.....Tako da ako je ista zgrada ,molio bi Franku da se solidarise i nek i on Poleti i okaje svoje grehe...Hvala sto ste mi objavili komentar.Prevaren za stan u B.Njivama Podbara.
  • lala

    07.05.2015 13:19
    Počnite od provere, kako je došao u posed onako lepe kuće, u Dositejevoj.
  • -

    07.05.2015 13:13
    -
    gotovo?
    u ala se namucio.
    verovatno je ogladnio
  • 07.05.2015 13:02
    Siroti Mickovic. Ne.
  • Joker

    07.05.2015 12:59
    lazna uzbuna
    Sve se bojim da ce da skoci i da ga grize savest sto je ljudima prodavao divlje stanove. :)Ova drzava da je normalna, vesala bi ovakve olose na bandere za primer ostalima. Ali ne, ovde je takav sistem da se samo prevaranti i olosi bave stanogradnjom, jer oni najbolje podmazuju kad treba. Posten covek u gradjevinarstvu nema sta da trazi.
  • bivsi gradjanin

    07.05.2015 12:52
    to je moglo....
    ...ko zna koliko radnika pod takvima da uradi...neka skoci interesuje me samo koga je ojado da bi tu zgradu napravio
  • 07.05.2015 12:51
    Snimajte!
  • 07.05.2015 12:40
    Pozivam Savu Babića (Stambena zadruga "Eto") da skoči sa Burdž El Araba, jer je to jedini način da okaje grehe prema stotinak prevarenih kupaca. P.S. Neka povede i sve one koji su ga štitili.
  • M.Nikolic

    07.05.2015 12:33
    Da vidite u Ribnjaku kucu gospodina Mickovica!
    Isti investitor je sebi napravio vilu u Ribnjaku sa bazenom,tenoskim terenom,o enterijeru da i ne govorim,a dosao je bez igde icega u Novi Sad.Ojadio na hiljade bednih gradjana koji ne mogu ni da ga tuze jer nemaju bozjeg dinara.A ima i zastitu sa svih strana.Treba da se ubije ako je covek a da mu se oduzme sva imovina i vrati familiji u prvobitno stanje,kad je ziveo u stancicu na detelinari.Sad ima vozni park,jahtu,a kucu izdaje Rusima za nekoliko hiljada evra mesecno.Dokle vise takvog coveka braniti.Oduzmite mu sve,legalizyjte nam stanove a njega u dozuvotni zatvor.Ja sam star i vise nemam snage kome da se obracam,nemocan sam.
  • stasa

    07.05.2015 12:28
    Ipak da saceka da dodje Aca Draca.Pozdrav iz nepostojece zgrade u Laze Nancica.
  • komšija

    07.05.2015 12:27
    ...
    ...skoči p..... možda znaš da letiš.
  • Jole

    07.05.2015 12:22
    Neka se...
    Ta dva sprata daju za konkurs za socijalne stanove.
  • Prpa

    07.05.2015 12:17
    Skači majstore... Sam si rešio da tako zidaš.

    Problem je što "narod" vidi kako je i preCednik došao na vlast, pa ajd... stiropor ili zgrada, nije bitno.
  • ...

    07.05.2015 12:06
    Gurka...
    a) Sta je radila inspekcija dok je to nelegalno gradjenje bilo u toku???

    b) Sta projektuju urbanisti - u toj ulici nema parking mesta ni za zgrade sa po jednim spratom!?!?

    c) On je samo platio nekome ko mu je rekao: - Ma proguracemo ti mi to! - pa eto sad...
  • Liman 4

    07.05.2015 12:04
    Nadzidjivao je taj i na Limanu
    Taj je radio i nadogradnju zgrade u Narodnog Fronta 85-93. Umesto 1 sprata nadzidao je jos 2, umesto 3nova stana sad ima jos 6 novih.
    Naravno, sve nelegalizovano.
    Zimi se novi stanari smrzavaju, njihova potrosnja struje se fakturise nama, a pritisak vode im je toliko slab da se leti ti ljudi ne mogu kupati.
    Uz to, prevario jos 5 kupaca, viseputa preprodao isti stan, nikad nadoknadio stetu koju je naneo dogradnjom.
    JP Poslovni prostor duguje za lokal u Dositejevoj i na Bulevaru Slobodana Jovanovica ukupno 15.000.000.00 dinara.
    Sad hoce da skace kad je ocigledno naisao na nekog krupnog baju pa razmislja: Bolje da sam skocim nego da me taj neki pogura
  • 07.05.2015 12:00
    Kad bih kupovao, kupio bih samo izgrađen i uknjižen stan zbog toga što ne postoji 100% siguran investitor. A ovi što su se zaleteli za mačku u džaku po povoljnoj ceni, bi sad hteli da ga rastrgnu. Da li bi bili tako besni i da su im stanovi izgrađeni,a da usled promena na tržištu vrede 2 puta više nego što su ih platili?
  • Vladimir

    07.05.2015 11:59
    Raspala država
    Dva sprata preko dozvole ne mogu da niknu preko noći. Gde je svo to vreme bila građevinska inspekcija? Gde je svo to vreme bio nadzorni organ? Šta su oni radili, odnosno propuštali da rade svo ovo vreme? Svi u tom lancu su sa podeljenom odgovornosti, ali naravno prelomiće se na kupcima tih stanova. Ili će se uvesti presedan da možeš nelegalno graditi pa prisilno legalizovati?

    Mi smo jedna takva petljavina od naroda i društva, da te krive Drine nikada niko ispraviti neće.
  • 07.05.2015 11:57
    I?
    I sta sad? Treba svi da skacemo kada nam nesto ne odgovara u ovoj drzavi, ili u ovom slucaju kada uradimo nesto protiv zakona? Pa mozemo svi tako krsiti zakon u svoju korist, pa ako drzava primeti da pretimo samoubistvom. Nek se baci i neka mu niko ne izadje u susret za dogovor...
  • novosađanin

    07.05.2015 11:45
    već viđeno
    Ne pada mu na pamet da skače. Žali bože ovih ljudi koji tu okolo stanuju,moraju se vozikati okolo. Zamislite koliko bi V.Gajić morao da skače kao "loptica skočica" za zgradu na uglu Bul. Oslobođenja i N. Sajma ili hotel INN. Živ je i zdrav i "JAKO JE LJUT" čeka da legalizacija padne sa neba.
  • 07.05.2015 11:40
    Aha, skocice kao i Mile Jerkovic sto jw akocio
  • Bojan

    07.05.2015 11:40
    Ajmo....
    Skači!
  • Talicni

    07.05.2015 11:38
    Investitor skace sa zgrade
    Nisam za da skace sam uparite ga sa mnogo slicnim tipovima,bez skakanja vec ih treba okaciti o ono sto se zove jaja,da vise kao lampinjoni,a znate i zasto svi su oni poznati pod kontraverzni,donatori za pomoc postradalima,sposobni i proizvodni posteni proizvodjaci i sl.Koliko je samo ostalo ljudi bez ulozenog novca i nikada ga nece dobiti ili zgrada u kojoj sto sta nedostaje pa ulagaci zure da sto pre udju u gole zidove da bar to iscupaju.Neki setaju kao gluve kucke rastali se,a on bi da skoci i resi problam skokom.Treba mu dati alatljike i licno sam sve da dovrsi nikako rusiti.Boze koja je to farsa sada ga gospoda iz stranke i nepoznaju kao dobrog i preduzimljivog menadzera koji pravi lovu.Neka nam bog pomogna a i on je digao ruke od sve rabote.
  • M.Nikolic

    07.05.2015 11:34
    Samo neka skace,ali nije on naivan!
    I treba da se ubije!Molim Vas da tog investitora pod hitno uhapsite,jer je naneo toliko zla gradjanima,da ne mozete ni da zamislite.Sve nadogradnje u gradu,koje je on radio su nekuknjizene,niko ne placa porez,podkrada gradjane i drzavu gde god stigne.Zivim u nadogradjenom stanu 20.godina.jos nikakav papir nemam od tog Mickovica a dao sam mu legalizovanu kucu.Prevarant nad prevarantima.Stan niti mogu da prodam,niti da bilo sta uradim sa njim.Hoce li mu iko stati na put.Ugasio sve dosadasnje firme i na cerku registroavao novu,sta mi obicni gradjani mozemo.Rusite mu sve to,to je krajnji bezobrazluk,ima podrsku birokratije,kome god sam se obracao,svi dizu ruke od njega.
  • Georg

    07.05.2015 11:24
    Neka ne skače dok ja ne dođem. Hteo bih da vidim kako postaje palačinka!!!
  • Aco

    07.05.2015 11:24
    Lopov
    Crni kukavac nek skace
  • Aco

    07.05.2015 11:23
    Crni kukavac nek skace lopov
  • 07.05.2015 11:23
    Samo da je "senzacija"
    Pa makar bio i kriminal. Podaci iz APR: prenet kapital iz prethodne firme koja je ojadila kupce, jedan zaposleni, gubitak u poslovanju. A šlag na tortu: zabeležba Skupštine zgrade Narodnog fronta 81... na 99% kapitala!!!
  • 07.05.2015 11:22
    Da je hteo da skoči, skočio bi. Neka sruši dva poslednja sprata, koje je prodao i prevario kupce,vrati novac onima koje je prevario i ostane živ.
  • Novosađanka

    07.05.2015 11:21
    ...
    Ništa od tog "cirkusa". Malo će da ga odvedu na posmatranje,proglasiti bolesnim i kraj. Na taj način izbegava svaku odgovornost. Ma, ako se sam ne baci, baciće ga iznevereni kupci.
  • 07.05.2015 11:17
    po tekstu ispada
    Da je nasilno pokusao protiv inspekcije i zdravog razuma da gradi po svome u samom centru grada. Izgleda je jedan od onih koji vole mimo zakona da dograde sprat itd.

    Mada je cudno da se izdaje dozvola po spratu...zar se ne izdaje dozvola za celu zgradu? Zar cela zgrada nije u planu kad se vec trazi dozvola? Nedostaje izgleda zdravog razuma na sve strane...
  • Bender

    07.05.2015 11:14
    'Do a flip'
  • SKAAACIIII

    07.05.2015 11:09
    vec vidjeno
    Nije mu prvi put. Nece taj skociti, samo pokusava da skrene paznju na sebe. Sve sto je mimo dozvole, nek sam srusi. Opominjan je. Dozvolu je dobio za 4 sprata. Svi su oni mafijasi. Koliko ima gradjana u NS da je osteceno od pojedinih investitora, koji nisu ni temelj udarili?
  • Ansaldo

    07.05.2015 11:07
    Promenom PDR-a dozvoljeno je povećanje spratnosti sa P+3 na P+4+Pk, a ovaj je napravio P+6+Pk. Izašlo mu se u susret, ali mu nije bilo dosta dva sprata više pa je dodao još dva. Nek' se sad vadi kako zna i ume.
  • -

    07.05.2015 10:51
    -
    nego, jel to onaj cuveni investitor vec kaznjavan?

    mislim da sada imamo priliku da se uverimo da oni koji koji su ozbiljni u nameri da skoce-to ne najavljuju
  • seka

    07.05.2015 10:49
    Pa šta čeka , pitam se koliko prevarenih građana nikada nije došlo u posed svojih stanova baš zbog POŠTENIH INVESTITORA
  • 07.05.2015 10:48
    I treba
    Spasio bi se je je prevarant i mnogi prevareni ga proganjaju. Prethodno je poslovao sa firmom Interprogres i tamo "gradio" pa likvidirao firmu. Neka se jave prevareni iz Dositejeve.
  • Ironicna

    07.05.2015 10:48
    Nelegalno napravio dva sprata "samo" i sada hoce da skoci, joj mukice nemoj skakati. Nisi kriv, i ta inspekcija je strasna, sram ih bilo, kako mogu da ti sruse , cccc...Majko moja bolesnih ljudi, skacite bre svi.
  • 07.05.2015 10:47
    lale
    Baci se slobodno...i to sa tog istog nelegalizovanog sprata, ako je to sve istina.
  • 07.05.2015 10:44
    Po propisu - ali u čiju korist?
    Da, problem je što Evropa neće imati uknjižen taj jedan sprat, pa neće banke imati zakonski osnov za oduzimanje.
    Zato su nam i poklonili softver i zamolili - naredili da sve uknjižimo.
    Ne brini, ovo je patriotska vlada.
    Oni samo misle na dobro naroda.
    Naravno da neće rušiti.
    Pa nisu njima zapadna naređenja važnija od sopstvenog naroda.
    Ili nije tako?
  • -

    07.05.2015 10:43
    -
    hister

    em je srusio tudje, dozidao dva vise i sada treba da saosecamo sa prevarom.

    mogao je zidati i u veterniku
  • Bracika

    07.05.2015 10:42
    A u pm problema...:\
    Ako mogu da ga vide, neka dovedu nekog s puskom za uspavljivanje zivotinja, uspavaju budalu i lepo ga pokupe!
  • marko

    07.05.2015 10:35
    neka skace
    A bilo mu je lepo dok je na divlje gradio stanove na ta dva sprata i dok je ubirao plodove na tudjoj grbaci...neka skace treba ga pustiti...
    PS. Nece taj skociti suvise on voli sebe
  • čekićar

    07.05.2015 10:35
    ccc...
    Nazidao dva sprata više od dozvoljenog, uzeo pare. Sad nema da ih vrati ljudima u slučaju rušenja ta dva sprata, pa preti da će da skoči. Ako ne skočiš ti, ima da te bace prevareni kupci. Nadam se da grešim i da će se naći neki kompromis za mirno rešenje.
  • ivan

    07.05.2015 10:29
    dosta investitorskom teroru!
    Nema dovoljno zgrada u Novom Sadu ako bi sa njih hteli da skoče svi prevareni kupci stanova zbog ovakvih i sličnih investitora...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna